ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

Μελετάτε την ελληνική γνώση.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ... Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ , ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗΝ ΓΝΩΣΙΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΑΥΤΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ. 


ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ 95 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗ...ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΟΡΔΕΣ...ΒΔΕΛΥΡΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙΣ...!!! ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΕΠΙ ΤΟ ΠΟΝΗΡΩΤΕΡΟΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΔΙΕΦΥΛΑΞΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ...!!! ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΗΔΗ...ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ...ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...!
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΩΛΕΣΘΗ ΤΟ 95 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ...ΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΟΝ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΑΣΜΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΩΜΕΝ...!
ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ Ο ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ...ΔΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΝ ΜΑΣ...ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΠΟΣΟΝ ΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΘΕ...! ΕΙΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΩΣΑΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ...!
ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΘΑ ΕΠΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩΜΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΑ ΥΠΟ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΖΗΜΙΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ...!
ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΓΡΑΜΜΙΚΗΝ ΣΧΕΣΙΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΔΙΔΑΞΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ. ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΙΣ ΤΟ ΑΕΝΑΟΝ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΒΕΣ...! ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΘΑ ΕΔΩ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩΜΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣΑ ΤΑΞΙΝ...! ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΩΣ ΚΟΜΠΑΣΜΟΥΣ Η ΩΣ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ...! ΕΙΣ ΕΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...ΕΦ ΟΣΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΩΝΟΜΑΖΟΝΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΕΞΗΦΑΝΙΣΘΗΣΑΝ...ΕΔΕΙΛΙΑΣΑΝ...ΚΑΤΕΠΕΣΑΝ... ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟΝ ΤΟΥΣ ...ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ...Η ΤΟ ΣΑΡΚΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟΝ...!
ΑΝΑΞΙΟΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΩΣ ΧΟΙΡΟΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΛΙΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΣ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΟΝ ΥΛΙΚΗΝ ΖΩΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ...!!! ΣΥΝΤΟΜΟΝ ΛΕΓΩ ΥΛΙΚΗΝ ΖΩΗΝ ΔΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΝ...! 
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΑΞΙΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ...ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...! 
ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ...ΜΟΝΟΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΟΡΘΩΣΩΜΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩΜΕΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΣΚΕΨΙΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΝ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ...!
ΟΙ ΛΑΙΣΤΡΥΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΛΙΟΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΒΟΡΒΟΡΟΝ ΧΟΙΡΟΙ ΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΣ ΙΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΙΝ ΜΑΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΩΣ...ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΩΜΕΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΩΜΕΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙΝ...! 
ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΑΙ ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ...!

Από Δημήτριος ΚατσέρηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.